Bitcoin-pris beveger seg over $ 11160, hva kan du forvente?

30. juli steg Bitcoin-prisen forbi $ 11160-nivået. Vince Prince, analytikeren fra Trading View, forventer at cryptocurrency-kongen vil bevege seg forbi $ 12500-nivået hvis den fortsetter å holde sin nåværende motstand som ligger i nærheten av $ 10350-merket.

For dagens laveste hadde BTC falt til $ 10861,28. I skrivende stund ble Bitcoin observert og handlet til $ 11057,33 amerikanske dollar.

Hva kan du forvente av Bitcoin sin pris?

Trading View-analytikeren Vince Prince er av den oppfatning at Bitcoin for øyeblikket er inne i en enorm stigende parallell kanal og at den til slutt vil bryte oppover, noe som da vil la BTC-prisen stige over $ 12500-nivået.

Analytikeren forklarte at BTC nettopp bekreftet over den betydelige fallmotstanden, som er blitt markert i diagrammet i rødt. Utbruddet fra den synkende trendlinjen viser at cryptocurrency har en generell bullish kant. BTC har bekreftet øvre og nedre grenser for den parallelle handelskanalen flere ganger, og nå ser det ut til å teste den øvre grensen igjen.

Den oransje støttelinjen nær $ 10350-nivået er veldig viktig for BTC, og den må holdes av handelsparet. BTC kan komme tilbake til dette støttenivået før du prøver på nytt den øverste grensen for handelskanalen, og hvis denne støtten holder, vil BTC forbli bullish.

Ser BTC en økning etter halveringen i 2020?

Trading View-analytikeren Rocket Bomb har antydet at Bitcoin kan se en trend som ligner den den så etter halveringen i 2016.

Siden opptreden sparket inn noen uker etter at BTC-halveringen i 2016, mener Rocket Bomb at saken kan være lik for BTC-halveringen fra 2020.

Hvis denne økningen skjer på en lignende måte som fra 2016, forventes BTC å bevege seg forbi mange motstander og nå nyere høydepunkter, som vist i diagrammet over.