Dogecoins pris falder, da Elon Musk tilbyder „fuld support“ til sælgere

Dogecoin [DOGE] har været på markedet siden 2013 og har kun lejlighedsvis steget som et direkte resultat af en eller anden form for hype omkring det. Dette blev for nylig vidne til, da værdien af ​​DOGE steg fra $ 0,0069 til $ 0,1004 inden for en dag.

Selvom pumpen var planlagt af en gruppe på Reddit

Selvom pumpen var planlagt af en gruppe på Reddit, fik Elon Musks støtte til DOGE, at den steg endnu højere. Imidlertid tilbyder Tesla CEO nu „fuld støtte“ til større indehavere, der er villige til at sælge deres mønter.

Musk, som også kort blev udnævnt til administrerende direktør for Dogecoin, har været vokal om sin støtte til det digitale aktiv, selv før han blev til en Bitcoin Up. Da markedet nåede et mætningsniveau, bemærkede Musk imidlertid:

Hvis store Dogecoin-indehavere sælger de fleste af deres mønter, får det min fulde støtte. For meget koncentration er det eneste rigtige emo.

Musk tilføjede endvidere, at han var klar til at „betale faktiske $, hvis de bare annullerer deres konti.“

Efter Tweet fra Tesla CEO kollapsede værdien af ​​DOGE med næsten 26% fra $ 0,0639 til $ 0,0471, hvilket fremhæver de øgede udbud. Imidlertid tog prisen pludselig en u-sving og handles i øjeblikket til $ 0,0580 på tidspunktet for skrivningen.

Ikke desto mindre har kryptomarkedet

På grund af Musks tidligere støtte nåede DOGEs markedsværdi dog 8 milliarder dollars, hvilket gør den til den 12. største kryptokurrency ifølge CoinMarketCap-listen. Interessant nok antydede den nuværende opsving, at køberne stadig forsøgte at få fat i DOGE.

Ikke desto mindre har kryptomarkedet, som blev anset for ikke at være forbundet med globale begivenheder, reageret på tweets fra fremtrædende personligheder som Musk. Tweets hjalp Bitcoin med at få mere legitimitet blandt den traditionelle skare, men hvad sker der, hvis stemningen ændres? Kan det påvirke Bitcoin-værdien, som den gjorde for DOGE? Mulig, men usandsynlig.

Da Tesla og andre store virksomheder bakker deres porteføljer ved at investere i Bitcoin, er BTC’s gevinster svært at fortryde. I betragtning af det faktum, at stemningen kan ændre sig på grund af sådanne begivenheder, der har været vidne til i den forløbne uge, vil handlende og nye investorer måske ønske at træde let på markedet.