Firkantet salg af Bitcoin hurtigere end kan udvindes, leveringskrise indgående?

Tal fra Square, PayPal og Grayscale viser, at forbrugernes efterspørgsel efter Bitcoin Up er blevet voldsom og let overstiger nyt udbud fra minedrift.

Vigtigste takeaways

  • Square rapporterede rekord Q3 Bitcoin salg og genererede 1,6 milliarder dollars i omsætning.
  • Antallet af Bitcoin solgt af Square i 3. kvartal 2020 (~ 160.000 BTC) er cirka det dobbelte af antallet, der blev udvundet i samme periode.
  • En analytiker forudsiger en truende „forsyningskrise“, når efterspørgslen efter BTC intensiveres.

Square solgte en rekord på 160.000 Bitcoin i 3. kvartal 2020. Som det ser ud, overstiger forbrugernes efterspørgsel efter Bitcoin langt nyt udbud fra minedrift.

USA er midt i et Bitcoin-boom blandt finansielle serviceselskaber

Investeringsfonde og betalingsudbydere, der tilbyder BTC, sælger rekordmængder. For eksempel genererede finansservicevirksomheden Square 1,6 mia. $ I BTC-indtægter i 3. kvartal – en stigning 11x fra sidste år – fra sin mobilbetalingsapp CashApp.

Investeringsfonde køber og holder også Bitcoin i store mængder. Grayscale tilføjede 40.000 BTC til sin balance i oktober, meget mere end 27.000 Bitcoin, der blev udvundet i løbet af måneden.

For nylig aktiverede betalingsgiganten PayPal Bitcoin-køb fra deres konti. Kort efter at have tilføjet det udvalgte, hævede CEO Dan Schulman købsgrænser for kryptokurrency efter at have set, at efterspørgslen var „to gange til tre gange, hvad vores forventninger var.“

Som et resultat kan kryptoindustrien stå over for en forsyningskrise, sagde Charles Edwards, grundlægger af Capriole Investments på Twitter. Han argumenterede for, at virksomheder som Square og Grayscale står over for efterspørgsel, der overstiger antallet af minerede Bitcoins. Han påpegede, at 163.000 Bitcoin solgt af Square i 3. kvartal 2020 var det dobbelte af det beløb, der blev udvundet i samme periode.

Den gode nyhed er, at hvis der er en forsyningskrise, ville det være godt for investorer. Ifølge eksperter som Edwards ville den overvældende efterspørgsel kombineret med den manglende udbud være gunstig for BTC-priser fremover. Prisen på Bitcoin er næsten fordoblet alene i 2020 og går fra $ 7.900 i januar til mere end $ 15.400 ved pressetid.