Ingen XRP angir før rettsavgjørelse

Opprettholde: Ingen XRP angir før rettsavgjørelse

Betalingsbehandleren og sentralen sier at XRP bare blir betegnet når søksmålet er over.

Kryptovaluta betalingsprosessor og utvekslingsoperatør Uphold har offisielt gjort det klart at det foreløpig ikke vil betegne XRP.

I en kunngjøring mandag sa Uphold at de ikke ville fjerne XRP fra sitt kryptotilbud Bitcoin Up før den amerikanske Securities and Exchange Commission-søksmålet er løst.

„Uphold har besluttet å fortsette å notere XRP til og når SECs søksmål blir avgjort i deres favør og XRP er klassifisert som et verdipapir (eller handelsvolumet faller så langt at vi ikke lenger kan støtte XRP).“

Børsen bemerket at søksmålet mot Ripple og dets ledere er en påstand, og ingen amerikansk domstol har formelt klassifisert XRP som sikkerhet. „Vi stoler på at andre børser vil innta en lignende holdning i stedet for utslettende dom før domstolens avgjørelse,“ heter det i uttalelsen.

Børsen har også stilt spørsmålstegn ved SECs strenghet mot Ripple

Det ga XRP-kurset et kraftig fall. XRP har mistet mer enn 50 prosent av verdien siden rykter begynte å sirkulere om at det burde iverksettes tiltak mot symbolet. XRP falt fra $ 0,57 til $ 0,23 ved pressetiden.

Tapene ble betydelig forsterket av en serie av børsnoteringer fra store børser. Disse inkluderte Bitstamp, Coinbase, Binance.US og eToro. Store hedgefond og institusjonelle tjenesteleverandører som Bitwise og Genesis Trading har også sluttet å støtte eiendelen.

Betegnelsene ble i stor grad sett på som et føre-var-tiltak for å beskytte mot regulatoriske risikoer. Rettssaken er fortsatt i sin spede begynnelse, og en virtuell høring før rettssaken er planlagt til 22. februar.

I mellomtiden har Ripple lovet å forsvare seg mot SEC. Også mange fellesskapsmedlemmer støttet av begjæringer og gruppesøksmål.